vrijdag 4 januari 2013

Taartprinses voor Mayra

Mayra werd 5 jaar.

Haar ouders hadden qua versiering het een en ander gekocht in prinsessenstijl, dus een prinsessentaart zou wel erg leuk zijn, lekker roze en echt voor een meisje.

Allereerst was mijn idee om een prinsessentaart te maken waarbij de rok van de prinses de taart zou zijn en er een echte barbie prinses in zou zitten, maar de mama van Mayra heeft ook wat onderzoek uitgevoerd en kwam met een ander idee, een prinsesje op een troontje op de taart met deze link daarbij gevoegd http://taartenzo.blogspot.nl/2011/02/prinsessentaart.html?m=1
En inderdaad deze taart is ook wel echt een snoepje, dus voor Mayra werd het een taart met een prinses erop. Met frambozen zwiterse room vulling.


Toen Mayra de taart zag, vond ze hem helemaal geweldig en direct nadat de kaarsjes uitgeblazen waren, was haar naam al door haar opgegeten. En ongemerkt volgden ook de vlindertjes...

's Middags kwam er nog meer visite en werd verteld dat Mayra een Prinsessentaart had gehad, dit was volgens haar niet waar (en eigenlijk had ze nog gelijk ook :) ) er zat namelijk maar 1 prinses op de taart. Dus het was een Taartprinses!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten